Rahoitusratkaisut

Ratkaisuja suunniteltaessa olennaista on sovittaa yhteen yrityksen tilanne ja käytettävissä olevat mallit. Tämä pätee sekäyksittäisen rahoituspaketin suunnitteluun ja toteutukseen että koko yritysrakenteen uudistamiseen esimerkiksi yrityksen myyntiä tai listautumista silmällä pitäen.

Apumme ei jää vain teoriaan, vaan valitsemme sopivat rahoittajat ja rahoitusratkaisut sekä  laadimme tarvittavan dokumentaation rahoituskriteerien mukaan.

Autamme kasvussa kaikkia pk-yrityksiä yrityksen eri elinkaarivaiheissa. Meillä on kokemusta investointirahoituksesta pankkien ja Finnveran kanssa, &K- ja kansainvälistymisrahoituksesta Business Finland/Tekes - ja ELY-hankkeissa sekä joukkorahoituksesta, joukkovelkakirjalainoista ja näiden eri yhdistelmistä.

Toimimme neuvonantajana Nordic Growth Market (NGM) kauppapaikalle tavoitteleville yrityksille. Listautuminen NGM-kauppapaikalle on ajankohtainen ja realistinen vaihtoehto yrityksille, joilla on näyttöä toimivasta liiketoimintakonseptista ja tavoiteltu rahoituskierros on 1-5 miljoonaa euroa.

Jos kasvu ja sen mahdollistaminen on teille keskeistä, kuulemme mielellämme yrityksenne tämänhetkisestä tilanteesta. Katsotaan sitten yhdessä, miten päästään eteenpäin. Sovimme mielellämme veloituksettoman ja sitoumuksettoman tapaamisen teille sopivaan paikkaan, teille sopivana hetkenä.